Brun med sol

Under sommaren märker jag äldrig hur brun jag blir, tror faktiskt att de flesta är så. Ibland sitter mina vänner och gnäller om hur de "blir aldrig brun!" och så jämför vi med varandra och de ba "fast du är bara extremt blek."
Själv har jag inget emot att vara blek, det går bättre med min stil och ger mer kontrast till typ... Allt. Eftersom jag har en massa iraniegener så "ska" jag vara lite brunare, men nope, är blek som en papperslapp. Men jag har i alla fall mörka ögon och mörkt hårt, vilket gör det hela superkontrastigt, vilket jag älskar!
 
Jag kollade på två av mina youtubeklipp, sofia's list 1 och sofia's list 2, och då märkte jag hur stor skillnaden faktiskt var! Här får ni två stillbilder.
 
 
Allting på mig blev automatiskt varmare för att jag var brunare. Mitt solblekta hår på den högra bilden är mycket varmare färgat än mina solblekta toppar på den vänstra bilden. Why? Kontrast! Jag själv tycker jag ser mycket snyggare ut som en bleking, även om jag tycker det är kul att få en tillfällig sommarbränna!
 

Kommentarer

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback