Color Run Night

Jag var ju med i color run i våras, och för några dagar sedan var jag med på Color Run Night, vilket var askul! Jag var volontär denna gång igen, så jag stod vid den gröna färgstationen och kastade en massa färg på folk. Så nu har jag en rosa Color Run-tröja och en grön! Så glad att jag fick den coolaste färgen första gången, och sedan min favoritfärg den andra gången!
 
Nästa gång ska jag nog springa i loppet istället, då jag känner att det verkar mycket roligare eftersom jag i så fall inte behöver städa upp något, samt att jag får vara med på efterfesten vid scenen!
 
Jag tycker dock att Color Run borde fixa sin musik! Jag vet inte varför de har typ 10 låtar som hela tiden går på repeat, men vissa av de var inte ens WHOOO-låtar? Jag är inte superuppdaterad inom musiken heller, men jag är ganska säker på att majoriteten av låtarna de spelade var från i början av året. Sure, innan 2010 så gjorde det inget, men nu kommer det ständigt så mycket ny musik att "gammal" musik är från typ förra vecka! 
 
Oh well, här har ni bilder på hur jag såg ut efter loppet. Ni kan tänka er hur roligt folk kollade på en! Vissa visste dock att det var Color Run och frågade om det var kul!
 
 
 
 

Kommentarer

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback