Vegofel?

Såg precis det första avsnittet på matlagningsprogrammet "Vegorätt", och som föredetta lo-vegetarian samt nybliven vegan skäms jag lite över hur de har fått det vegetariska livet att se ut. Programmet börjar med att två tjejer hänger på landet och casually lagar sin frukost på en bondgård, as you do. 
 
Okej, jag förstår, de bor på landet which is a pretty cozy place, men sen så blir hela avsnittet cringe-worthy. De går och tränar lite yoga på sädesfältet med sina cochella-hattar, de tvättar även rotfrukter i havet, och kyler även ner sina kombuchaflaskor i en korg ute i havet. Och glöm inte grönkål! Vi älskar ju grönkål! Grönkålen kan även sättas i håret! Yay, grönkål!
 
Jag brukar inte gå upp innan klockan 10 på helger, jag älskar halvfabrikat och låtsasfärs, även om jag vet att det är bättre att göra låtsasfärsen själv (vilket jag försöker göra!). Jag brukar sitta inne om jag verkligen inte måste gå ut, och då sitter jag oftast i mörkret på mitt rum framför datorn. Det enda de har fått rätt i det första avsnittet är hur den perfekta avokadon ständigt eftersträvas i vegovärlden och hur en perfekt avokado kan förgylla ens dag. 
 
PLEASE, ingen kommer våga bli vegetarian, inte mindre vegan, efter SVTs uppvisning av detta vegoliv? 
 
Jag (och jättemånga andra på nätet) kanske överreagerar, ni får helt enkelt ta och döma själv. Jag kan säga att jag antagligen inte kommer kolla in nästa avsnitt igen.
 
Se första avsnittet här eller klicka på bilden!
 
 
 

Kommentarer

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback