ALLA KG UPP OCH HOPPA! HEY! HEY!

Idag var det starten för läroverksfejden 2014 och jag måste säga att det var askul, även om mina fötter har dött, mina händer är förstelnade och mitt hår luktar cigarrettrök pga att folk måste röka i folkmängder. Men det var roligt, vi sprang runt och skrek "Det är vi som är Kungsholmen!" och "Alla KG upp och hoppa! Hey! Hey!" samt en massa andra ramsor.
Vi stoppade trafik och allt också, det var helt sjukt! Vi gick på bilvägen och ba yo. Sen bar det ner i tunnelbanan då folk klämdes in i tåg. Många blev väldigt irriterade (obviously) men majoriteten brydde sig inte... Även många var lite lulliga.
Mobilbilder, yay!

My Mad Fat Diary

Jag har börjat kolla på en brittisk show som heter My Mad Fat Diary. Det är en typical high school drama serie med en liten twist av depression, mental hälsa och annat som har blivit väldig populärt inom film och tv det senaste året.
 
I alla fall, serien handlar om Rae som var inskriven i 4 månader på ett mentalsjukhus (låter mycket mer seriöst och brutalt på svenska men "Psychiatric hospital" på engelska, heh). Hon blir utskriven och man följer hennes liv med vänner, killar, hennes ständigt inre kamp, bråken med hennes mamma och även andra mer roliga tillfällen.
 
Heh, så jag rekommenderar denna serie för de som inte bara är fast i 100% Game of Thrones, Breaking Bad, Doctor Who och andra serier där det händer en massa badass saker hela tiden.
 
 
Sedan några relatable gifs för att man alltid ska avsluta med något kul. c:
 

Helg!

Denna vecka gick så snabbt och jag är så jäkla excited! Efter nationella i franska som sker på måndag och tisdag så är nästa vecka helt underbar! Utropstecken! Kan nämna min planering för denna och kommande vecka för er redan nu, så att ni får en bild på vad jag menar med en relaxed och underbar vecka.
 
jepp den är gjord på paint please don't judge.
 
Svart: Arbetsdag. Röd: Helgdag. Grön: Klämdag.
 
Jepp, ganska skön vecka. Jag har även nyligen börjat träna mycket mer, och det känns extremt bra. Ihihi, känner mig så duktig, även om jag var en extremt lat natur-gamer för ett halvår sedan... Nu är jag en joggande natur-gamer. Woop, woop.

Once upon a time, there were cakepops.

Jag bakade cakepops tillsammans med Bea idag! Jag skulle nämligen göra flera idag och ta med till skolan imorgon (just because) och då kom Bea över för att plocka upp en kräm hon hade glömt kvar här! Det slutade med att hon stannade i ett flertal timmar och vi bakade, pratade, drack te, åt och skrattade. It was fun, indeed. c:
 
 
Så gjorde vi även varsin minicakepops som vi doppade ett flertal gånger i chokladen som var kvar för att se hur det skulle bli med typ 5 lager choklad. It was tasty. As frick. Yum.
Vi gjorde även många fler men de var utspridda i kylskåpet så bilderna såg inte lika fina ut. :P
 
 

Påskäggsjakt!

Ni kanske inte visste att jag har en broder? Men det har jag, han är dock 12 år äldre än mig ("holy shit", jag vet det är allas reaktion med shh, back to the story).
Han gjorde alltid små påskäggsjakter till mig när jag var liten, och när han flyttade så märkte jag hur mycket jag saknade dessa. Sen kom jag på att han är fricking 12 år äldre! Han kan inte fjanta runt och gömma påskägg till sin snart 17 åriga lilla syrra! Så jag gjorde det vilken annan unge skulle gjort, nämligen fixat en påskäggsjakt till honom!
 
 
Nej jag dricker inte osötat mandelmjölk, jag blandar det med sötat mandelmjölk och dricker det typ 50-50, hoho.
 
Förutom det så har jag inte gjort mycket mer än ätit en massa godis... Jag har även beställt hem ett flertal billiga saker från etsy och ebay! Bilder på de kommer så fooort jag har fått de, hihi! c:
 
Jag joggade även i en timme idag, så jäkla kul. Nu känner jag mig sjukt snygg (hur töntigt det än låter så är det the truth).
 
Vad gjorde ni under er påskhelg? c:

Haai

Jag borde egentligen inte skriva nu heller då jag har ett svensknationellt tal att skriva.
Temat är "Olika världar" och jag skriver om spelvärlden (because hello gamer).
Ska bli kul att se folks reaktioner, men först så ska jag bara lära mig allt utantill... Heh.
Jag ska nämligen hålla mitt tal imorgon, och jag har fortfarande lite att skriva. Anledningen till att jag är så seg är för att jag hade den största beslutsångesten och skrev fyra olika tal om fyra olika ämnen. Seriously, I'm bad at decisions.
 
Anyways, så har jag tagit ett flertal bilder under de senaste dagarna som jag fortfarande inte har laddat upp! Ska bara föra de över till min kära dator innan ni kan få se de här. Tills dess så får ni en lite kyckling.
 
 
Woop woop, bild från google.

The Purge + Afflicted

För någon dag sedan såg jag The Purge och Afflicted (som ni kan se i inlägget innan).
Här har ni vad jag tyckte om de! c:
 
The Purge
För att minska brottsligheten så finns det en dag om året där inga lagar gäller, the Purge. Så under 12 timmar får man hoppas på att ens fiender inte hittar en då de får göra vad de vill med dig. Familjen som filmer kretsar runt är sjukt rika och har ett säkerhetssystem som nästan är omöjligt att bryta sig in i, fadern har även sålt systemet till grannarna då de bor i ett rikt kvarter. Men under the Purge så är det en man som springer runt på deras gata ropandes på hjälp. Deras son som ser honom från deras övervakningsystem stänger av skyddet och släpper in honom. Det visar sig att en hel grupp människor vill komma åt honom och döda honom. De ger familjen en timme på sig att hitta mannen, annars skulle de bryta sig in i huset och döda allt och alla.
 
Kalk tycker:
Jag gillade den. Eller den var helt okej. Något som hjälpte var självklart att de hade en väldigt handsome ledare till mördargruppen, heheh. Jag har en grej för mördare i filmer...
I alla fall. Filmen var helt okej, även om den var lite töntig då och då. Läskighetsnivån låg på 3/10 skulle jag säga. Den var inte läskig alls, så det är definitivt en film som kan ses om man är lättskrämd. Det var mycket död i den dock, så om man är känslig för blod och mord så kanske man borde ha med sig en kudde. Dock tyckte jag att en grej mamman gör mot en av grannarna framåt slutet var så himla underbart att jag seriöst dog av skratt. Jag ska inte spoila något men det var SÅ UNDERBART hennes ansikte ahahha jag orkar inte. <3
 
Här är en bild på le handsome ledare. Titta på honom och säg att han inte är söt. 
 
 
 
 
Afflicted:
Afflicted handlar om ett gäng killar (eller var det bara två?) som ska åka på en resa jorden runt! De bloggar även om nästan allt och alla. Det börjar bra och de gör en massa roliga saker i olika länder. Men allt vänder i Paris. Derek träffar en tjej och försvinner med henne på deras hotell. När de hittar honom så ligger han på sin säng alldeles blodig och tjejen syns inte till. 
De tar inte honom till sjukhuset då Derek inte vill förstöra resan med att vara fast på ett sjukhus hela tiden. Så de fortsätter resa runt. Derek blir dock värre och värre. Han kan inte äta då han spyr upp all mat så fort han försöker äta och hans hud bränns och börjar spricka om han vistas i solen. Han kan även hoppa från höga höjder  och andra badass saker. (åh nämnde jag att han plockade ut sina ögon? De ersattes med nya dock...)
 
Kalk tycker:
Jag tyckte filmen var helt okej. Ännu en gång var den töntig då och då, men denna film hade lite mer jumpscares, även om man visste var de var så att man inte riktigt blev så rädd. Jag skulle säga att läskighetsfaktorn här är 4,5/10. Den var inte riktigt okej, men den var läskigare än The Purge.
 
 

SLEEP OVER!

Jag skulle vara duktig och ladda upp bilder varje dag, men de senaste dagarna har varit så messy, ah, I'm horrible. Men nu är jag tillbaka och kan ladda upp ett flertal bilder! :D
 
PICTURES FROM SLEEP OVER! 
 
Det började med en mysig, väldigt god och nyttig middag.
Vi skulle hålla det simpelt så vi kunde äta mer senare. Omnomnom.
 
 
Sen satte vi igång den första filmen The Purge som för övrigt var helt okej med en väldigt handsome mördare som var ledaren till en större grupp. 
 
 
 
 
Nästa film vi såg hette Afflicted. Den var helt okej och var lite vampyrig (dock inte sparkly, weird and depressed vampires).
 
Sedan gick vi till sängs. När vi vaknade så gjorde jag banan-och chokladpannkakor (lawl, plättar), samt att vi hade en extremt stor frukost. Omnomnom mat. <3
 
 
Jag struntade i jordnöttsmören och slängde i hackad choklad, chocolate chips funkar också. c:
 
The reviews of the movies will be up soon! 
 
 
 

PÅSKLOV

Idag, måndag, är det den officiella påsklovsveckan! Ni vet inte hur mycket jag har sucktat efter just denna vecka!
Har ganska mycket plugg att göra dock, så vet inte vad jag gör framför datorn... Eller varför jag hänger med vänner... Whatevah.
 
I alla fall, jag tänkte berätta lite om denna vecka. Jag ska först och främst hänga med en kompis idag. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, men eh... Details.
 
Imorgon ska Madde, Bea och Humlan ta sig över till mig och vi ska ha en sleep over. Jag vet inte hur längesen det var vi hade en sist, och seriously, hela nian spenderades hemma hos mig i en sleep over anda. Jag kommer förhoppningsvis lägga upp bilder från denna dag också, ska se till så att mina friendos går med på det... Ehe.
 
På torsdag ska jag gå och se The Amazing Spiderman 2 på bio! Woho! Ska bli så awesome! Jag kollade på ettan igår för en liten recap, och asjhdk jag saknar mina nördiga filmer! Jag har knappt tid för de längre! Jag hinner endast med något avsnitt av en serie på morgonen då jag äter frukost, och om det är en 45 minuters lång serie... Ja då får jag byta om framför skärmen.
 
 

Day 11-13 Of April Photo Challenge!

Jepp, jag som skulle vara "aktiv" och ladda upp bilder varje dag och ba "Woop woop hello peeps this is me!"
Det gick ju superb. Men här har ni i alla fall tre dagar i rad photo challenges i en smäll!
 
"Happy", "Black & White" och "Dress".
 
 
Jupp, en gammal bild från balen i nian, woop woop! Är inte Bea och Madde jättefina? Så där står även lilla jag.

Day 10 Of April Photo Challenge

Dagens challenge är "Upside down".
Woop woop.
 
 
Jag fick ge upp efter ett tag. Blodet sprutade upp i huvudet och mina ögon är röda på de senare bilderna, jag blev sjukt förvånad över hur känslig jag var. xD
 

April månförmörkelse!

 
Så coolt! Jag hoppas månen blir röd hos oss också, vilken den väldigt sällan blir dock...
 
Ska ni hålla ögonen öppna? 

Day 9 Of April Photo Challenge

Dagens utmaning är då "lipstick". Mitt favoritläppstift är en röd som jag har från Make Up Store.
Det är också det enda läppstiftet jag äger som inte är köpt för 50 kr och som endast används på halloween...
 
Det var ett tag sedan jag bar det... I julas tror jag att det var? Jag kommer nog köra på den imorgon! Då kan jag också ladda upp en bild så ser ni hur den ser ut på! :)
 
 

Day 8 Of April Photo Challenge

Idag har jag använt min tid väldigt effektivt med Sofia! Vi pluggade, åt, pluggade, åkte skateboard, pluggade, spelade badminton och lite Wii!
Vi har nämligen matteprov imorgon... Samt kemiprov på torsdag... Kill me. <3
 
Dagens utmaning är i alla fall "addictions". Här kanske man ska ha något ganska vanligt, men nu ska jag dela med mig av något skumt. Jag kan få cravings för is.
Jepp, is.
 
 
Man blir lite kall när man kollar på det, men min mun vattnas typ...?
I alla fall, jag försöker att undvika att bita på det då det är väldigt dåligt för tänderna. Men jag läste lite om detta och det är ett tecken på järnbrist, vilket också förklarar varför jag äter det mindre nu är förut... Hmm...
 
Får ni någonsin cravings för konstiga saker?

Day 7 Of April Photo Challenge

Dagens utmaning är "Mirror Picture", och hur mycket jag än skulle vilja ta en spegelbild (som jag har försökt med i en halvtimme nu men inga blir bra) så kör jag med en av mina äldre bilder.
Denna bild är från min gamla blogg, ah, minnen! Jag hade inte nördglasögon och jag försökte vara så poetisk med min tekopp och en bild på en schäfer på väggen...
 
 
Vilken cool kopp, tänker dricka te ur den nu bara för att den ser så badass ut!
 

Day 6 Of April Photo Challenge

Yay, idag är det dags för en outfit bild, och jag är så dålig med sådana! Men nu ska jag ta och greppa kameran för att ta en ordentligt outfit bild så ni kan se hur unikt klädd jag är idag!
 
Okay, I'm back och nu har jag tagit en massa bilder på min jättefabulösa outfit!
 
 
Så annourlunda! Så fabulöst! Så innovativt! Ah, kreativiteten i dagens outfit är överväldigande!

Föreläsning at le KTH

Jag var på en föreläsning på KTH i torsdags, det var ganska intressant, även om den var lite för generell.
Christer Fuglesang snackade om raketer och om hans rymdfärder etc.
Det var väldigt intressant, och min brorsa tog några bilder då min mobil höll på att dö. Majoriteten av bilderna var av mig då jag åt min macka och såg allmänt skum ut, men sen så tog han även en del bilder av själva föreläsningen också!
 
 
Är inte jag super fin? :P
 

Lucy

 
Denna film är definitivt på min måste se lista.
En kvinna med huvudrollen i en actionfilm, inga kärleksbekymmer. Samt Morgan Freeman.
I AM SO EXCITED!
 
 

Day 5 Of April Photo Challenge

Nu skippade jag gårdagens photo challenge för jag var inte hemma under hela dagen och jag har inte flätat mitt hår på ett tag. Dagens utmaning är "Weird Angle", och jag ser lite död ut idag, så tar en HD bild (hoho, not) från någongång i skolan, yay!
 
 

Skata borda

För någon dag sedan så begav sig Bea och jag ut så att jag skulle hoppa på min skateboard.
Jag tog med mig hjälm och handskydd saker, för när man försöker sig på nya tricks så vill man inte ramla och dö. Åka rakt har jag inga problem med men om jag ska försöka tricksa så tänker jag alltid "I am going to die okay helmet okay thanks."
 
 

Day 3 Of April Photo Challenge

Dagens tema är "5 facts", jag vet inte hur det är en "phot challenge" men okej.
 
1. Jag lovade att ladda upp ett youtube klipp innan tisdag... Jupp det gick ju bra.
 
2. Jag är med i flera fandoms, nämn en så har jag antingen varit med i den, eller så är jag det nu.
 
3. Jag älskar saltlakrits, det är det mest underbara godiset ever, men jag klarar inte sötlakrits.
 
4. Jag kan inte äta sushi, jag försöker ibland, men gillar inte rå fisk så himla mycket...
 
5. Mellan klockan 17-20 brukar mitt sötsug slå in och då äter jag antingen en massa nyttiga saker för att undvika sötsaker, eller så äter jag en sötsak... Jag har verkligen problem.
 
 

Day 2 Of April Photo Challenge

Då var dagens utmaning "Sunrise/Sunset" och jag var självklart inte vaken vid soluppgången eller tillräckligt beredd för att ta en bild på solnedgången. Men för er skull så gjorde jag ändå en solnedgång i paint, det räknas väl?

 
TADA! Beautiful! Tog mig mer än 5 mintuer att göra!

HAHAHAHA

AHAHAH
AHAHAHA
CAT'S REACT
 

Day 1 Of April Photo Challenge

Dagens bild grej är "pyjamas", så här har ni en bild på kvällens pyjamas!
 
 
Woop woop, villken outfit bild!