Min hemlighet...

Jag älskar balett! Jag må inte verka som värsta balettypen, men när man väl känner mig så ser man mig ofta stretcha, skutta runt och försöka stå på tippen av tån.
 
Jag har även velat börja på balett i ca 2 år nu, men jag kommer inte hinna med piano, skolan, vänner, familj och baletten (då jag även måste ha lite alone time ibland). Så tänkte göra som min kusin (som nyligen gifte sig) som började på indisk dans när hon var 19 år och hade tagit studenten. Det låter väl som en bra idé? :)
 
I alla fall så tänkte jag säga att jag ääääntligen har beställt ett par balletskor (i svart ehehe)! Det är inte pointe skor som vissa kan tänka sig när man säger balettskor. Pointes är de där skorna med platt tipp som stödjer fötterna så att man kan stå på tå och skutta runt som alla episka ballerinor gör. Men dessa kan man köpa efter ca 8 år av dans då man kan skada sig om man skuttar runt i sånna för tidigt!
 
De jag köpte är från ebay och ser ut såhär:
 
 
 
Dessa ska man ha då man är en nybörjare i balett (och andra danser)! c:
Dessa köptes hääär!
 
 

Harry Potter exhibition!

Jag satte precis på datorn och såg en mapp som satt mitt på skärmen och så kom jag på att jag inte har laddat upp HP-exhibition bilderna än! Ah! Så det blir en sen bildbomb här!
 
Som ni kanske vet så var det Europapremiär på Harry Potter utställningen, och vilken mer självklar plats finns det då om inte Norrköping? Hahha, missuppfatta mig inte, det var riktigt kul att åka dit och det var en sjukt fin stad, men tycker fortfarande det var lite random. :P
 
 
 
 
 
Och sedan efteråt blev det tipsrunda och utforskning av staden!
 
Hanna och jag sjunger skriker After Ever After 2...
 
 
 
Så avslutar vi detta inlägg med en väldigt fabulös bild som lyckades bli tagen, eheheh that face.
 
 

Kids, don't play with fire


ALS Ice Bucket Challenge!

 
Har ni gjort utmaningen? Ni kan ju alltid ta initsiativet själva och köra på!
Det viktiga trost allt är främst att ni donerar! c:

Tillbaka från bröllop!

Igår kväll kom jag tillbaka från min kusins bröllop. Kan verkligen inte fatta att hon är en fru nu, sitter mest här och tänker tillbaka på då jag sprang runt och lekte i hennes rum och alla grodgosedjur hon hade...
 
Vi var mitt ute i ingenstans, seriously. Vi fick åka bil i 15 minuter på en grusväg som började vid ett majsfält och som ledde oss in till skogen så vi slutade upp på en gård som används som kollogård på somrarna. Min kusins makes (woah "make") föräldrar äger gården och kollot, så det var väldigt chill. Så kul att familjen och släkten samlades (och Negar) och det var så himla kul att mixas upp med makens familj också!
 
De hade både en vanlig "svensk"(?) vigsel och en persisk vigsel då halva paret var persiskt, så det var pretty cool. Efter vigsel så hade vi lite mingel med snittar och champange/fake champange. Sen drog vi till middagen där vi fick välja mellan persiska och svenska rätter innan vi fick efterrätt. Sen började partyyt!
 
Jag tog en massa bilder och filmade även supermycket, men den enda bilden ni får är denna och min kusin från England (obs inte hon som gifte sig).
 
 
 

I am back!

Kände att det var dags att återgå till bloggen. Kunde nästan inte göra det först då jag hela tiden ville skriva något inlägg men det sedan resulterade i att jag grymtade (oink oink) innan jag stängde ner sidan och ba "nope, nope, nope". Men nu är jag tillbaka! Ska även fixa en ny design till bloggen så fort som möjligt innan skolan börjar for real och jag ännu än gång får 300 läxor som måste vara klara.
 
Jag ska även plugga ordentligt från och med nu! Jag ska plugga innan jag hänger med vännerna och jag ska även sova tidigare! Inget mer fuskade när det kommer till mina scheman och planer. Har jag planerat saker så ska jag göra just det om det inte är mycket mer effektivt att inte göra det, eller om jag inte ba "kan göra mer matte! :D".
 
Här får ni en bild på mig och min väldigt fabulousiga sallad, hoppas det smakar!
 
 

Youtube idéer?

Jag har ett flertal idéer till vad jag ska göra för klipp, men de kommer ta slut om jag inte får en massa inspiration!
Så tänkte jag att jag ha en massa vänner och bloggläsare som kan hjälpa mig med att få nya idéer! Så vad säger ni? Några bra idéer?
 
Jag har märkt att det är ganska roligt att göra "How to survive"-klipp och tror att jag kommer göra flera sånna. Sen så gillar jag även en massa challenges som är roliga att titta på och inte bara "Eat a banana" och så sitter man där i ett tre minuters klipp och äter en banan...
 
Så har ni några idéer till roliga challenges?
Ni prenumererar väl redan på min kanal? Eh? Eh? ;)
 
 

Blåmärken är elaka

På sommaren lyckas jag alltid ha 2910 blåmärken och sår på mina ben! Är detta ens rättvist? De är inte precis de minsta blåmärkena heller! De täcker en tillräckligt stor yta för att räknas som onda. >:c
 
Denna bild togs efter att jag var ute med prim, så mina ben är lite gräsiga och smutsiga, men dessa blåmärken är typ fem dagar gamla och de bara växte på! Squeeze me men ska ni inte krympa? Mummel...
 
 

Omnomnom Pengar

Ni vet då man hänger med vänner i stan och ba typ "AH tänk om jag har slut med pengar på korteeet?" fast att man inte har någon anledning att vara paranoid. Jag är allmänt glad för jag kommer slippa den känslan på ett tag då min LÖN ÄNTLIGEN ÄR INNE WOOP.
 
La in hälften på sparkontot though. Nu ska jag bara ge min "ej skatteavdrag"-lapp till kommunen så att jag får de där hundringarna som de drog av min lön. :c
 
Men nu ska vi prata om mina aktiviteter de senaste dagarna!
 
Jag var nämligen på grönan för inte så längesen (två dagar sen faktiskt, ehe). När jag kom hem kollapsade jag och sov i 12 timmar! Like holy shit, inte konstigt dock då jag hade varit uppe sedan 6 och haft linser i ögonen sedan 11 (vilket är väldigt utmattande). Så kom jag hem vid 12 och ba "Jag har varit aktiv i 18 timmar okej bye."
Har dock inga bilder från grönan! Sprang runt förmycket! :P
 
Dock har jag bilder från promenader med Prim! Hon är alldeles hoppig och älskar att vara ute på både gräs och asfalt. Hon sitter och äter och typ älskar att bli klappad av barn, det enda problemet är om någon skriker eller talar ljust/högt, då kutar hon därifrån och ba typ "NOPE NOPE!"
Min mamma var också med så vi satt och skrattade åt Prims nyfikenhet åt allt, hehehe.
 
 

Cutes fricking dog ever

 
Jag kunde inte sluta skratta när jag såg detta klipp, hunden är så underbar! <3

A day in Londooon! Woop woop!


Bröllopsklänning

 Beställde precis en bröllopsklänning till både mig själv och min mamma! Nu snackar jag inte om real life bröllopsklänningar för att vi båda ska gifta oss om en månad, utan det är gäst bröllopsklänningar.
 
Vi ska nämligen på min kusins bröllop! Känns som att tiden går assnabbt bara för att jag är en sådan liten kusin. Det finns typ tre generationer av kusinskap. Gen 1 är de som är runt 12 år äldre än mig, alla 80-talister. Där ingår två av mina kusiner som bor i tyskland, min kusin som ska gifta sig och min brorsa.
 
Sen har vi gen 2, de som föddes vid början av 90-talet. Där ingår mina två kusiner som har varit sjukt elaka mot mig i min uppväxt, heheh. Lite roligt måste jag säga, för de är mycket mognare nu, heheh.
 
Gen 3, min generation tillsammans med min ena kusin som är 2 år äldre och mina två tvillingkusiner som bor i England som är 3 år äldre. Det är ganska kul att tänka hur spridda vi är i ålder, men vi är ändå väldigt nära.
 
Sen har jag även fått en ny kusin som fyllde 2 år igår! Hon är så liten och mullig att man bara vill klämma på hennes tjocka kinder... Och hålla för öronen när hon gråter.
 
(Ha även i tankarna att detta är endast kusinerna från min mammas sida, jag har minst lika många på pappas sida...)
 
Tillbaka till klänningen!
 
 
Tänkte köra på denna, min stil liksom, och den är inte svart så den borde funka? Jag hittade en massa jättefina klänningar månader sedan, men alla var svarta så eh... Ja...