Why I hate humans

Jag tror inte jag la upp detta klipp här? Hmm, well här har ni det, varför jag hatar människor:
 

Piiins!

Jag är så glad just nu! Mina pins har anlänt, så det är dags att säga om vad jag tycker om servicen, men självklart också knapparna.
 
Jag beställde mina pins från MinPin som säljer sina pins jättebilligt! Den första kostar 25 kr, den andra 10 kr och så kostar restan 9 kr, vilket jag tycker var värt det. Jag funderade nämligen på att beställa pins från ebay, men jag hittade inga bra som var billiga. En som såg bra ut kunde kosta 50 kr! För en pin? Like squeeze me but no.
 
So MinPin rekommenderar jag verkligen. De hade frakten inkluderad i priset, så jag var lite orolig att det skulle vara för bra för att vara sant, men lyckligtvis var det inte så. Efter att ha beställt mina pins så fick jag ett bekräftelsemail, och några dagar senare fick jag ett mail om att de hade skickats och skulle anlända inom 1-2 arbetsdagar. Jag fick mailet i torsdags och de anlände idag, alltså måndag, vilket blev 2 arbetsdagar, så dubble thumbs up!
 
Knapparna ser ut att klara av mycket, nålen är en sån där som inte sitter fast i metallplattan, utan sitter under, så den kan glida runt lite, men det är väl inte så hemskt? Det kommer trots allt inte bara ramla av helt plötsligt! :P
 
Jag menar, kolla på de!
 
 
Samlar man ihop alla poängen så får minpin 9,95/10, främst för att nålen var en glidig, annars vet jag inte om de kanske är bättre? Om den är det så får den 10/10, woop woop! Jag kanske återkommer om någon månad och klagar på att typ alla har gått sönder? Neh, I hope not!

Uppsala!

Jag var i Uppsala i söndag för att träffa min kompis Sara! Det var jättekul och jag köpte jättemånga sjukt billiga saker där också. En av grejerna var en tygpåse som jag har beställt en massa pins till. Beställde de från minpin.nu (Kan länka ordentligt då jag får tag på en dator. Förhoppningsvis har jag fått pinsen då och kan skriva om de då!)

Här har vi några bilder från Uppsala, och jag skojar inte, nästan alla cyklade där, hur coolt är inte det?


Alla Helgona

Idag (igår) var det alla helgona, och vi gick till kyrkogården för att tända flera ljus på min morfars grav. Det var så mysigt, för vi gick dit då der var väldigt mörkt, och det var så vackert.Förhandsvisning av Ouija

Ni vet bloggaren Moa Murderess? Epicfaiil? Yeah, hon gav ut biljetter till 50 av hennes läsare så att de skulle kunna gå och se filmen Ouija tillsammans med henne och en massa andra bloggläsare!

Jag fick tag på en biljett och gick tillsammans med Bea. Jag tänkte ta bilder med Moa, men först så vågade jag inte, sen så tog hon konstant bilder med andra läsare så jag ba eh okej np maybe not ehehe...