AsapSCIENCE ft. Superwoman


17 år! :D

Måste ändra informationen på sidan här på bloggen då jag äntligen har fyllt 17 år! Vaknade till att mamma kom in med frukosten och var allmänt gos! Sen så kändes det inte så födelsedagigt tills jag gick in i mattesalen i morse och satte mig ner. Då släcktes ljuset och Sofia och Elin började gå mot mig med en bakelse i handen och ett fint ljus på och Sofia skrek "Everyone who's not Bahar, stand up now!" innan alla började sjunga.
Så fina vänner!
 
Åt av bakelsen under lunchen, och så många människor sa grattis! Trodde inte att så många människor faktiskt visste att jag fyllde år. :P
 
Fick även en present från Sofia, en bok... Inget annat... Det var definitivt inget skumt med boken... Ingen hemlighet alls... Hehehe.
 
Så kom även Negar hem till mig och gav mig ett ascoolt tardishalsband och jag är SÅ GLAD. YES. Hon hade även en mumsig cupcake med sig! ^^
 
Mumsig bild på bakelsen:
 
 

Crème brûlée

 
Misslyckades lite då jag skulle fixa pulver crème brûlée. Råkade hälla i karamellsåsen där pulvret skulle vara, så mixade bara ihop allting i mjölken och ställde in den i frysen (ehehe otålig) så löste det sig ändå! 
 

Lila läppstift!

Yes glömde skriva om det lila läppstiftet jag köpte när jag var i Solna C med Bea.
Tog jättemånga selfies men blev bara nöjd med tre, selfies är typ en konst! Jag tar inte så många selfies, men när jag väl gör det ska de bli bra (om det inte är derp selfies ehehe).

Anyways, LILA LÄPPAR FRICK YES.


Taco Bar!

Hur många gånger har jag skrivit att jag har ätit på taco bar på mina bloggar? De borde sponsra mig, för ni vet, jag har en jättestor blogg med 80000 läsare om dagen. Okej, kanske inte, men fortfarande.

Igår stack Bea och jag till Solna C som huvudmål att köpa ett mörkt läpstift till mig. Måste säga att det blev en väldigt cool mörklila färg. Självklart blev vi även hungriga och då begav vi oss till Taco Bar! Sen kom Bea hem till mig och vi började med att baka kakor! Jättemumsiga kakor, orkar inte, de blev underbara!


Gratis varm dryck hos Espresso House

Igår stack Negar och jag till Espresso House of fick ut varsin varm dryck som man får gratis via Espresso House appen! Rekommenderas! :D


Valvakan

Sitter och kollar på valvakan och kan inte vara mer besviken. Hur, HUR kan SD få 12,9%?! Sveriges tredje största parti är ett jävla rasistiskt parti.
 
Historien upprepar sig själv, Hitler var också folkvald, och hur fan gick det då? Min nivå av race ligger på över 9000, orkar inte.
 
Jag ska gå till skolan med så svarta kläder att super black kommer se ut som en regnbåge.
 
Har även tröstätit så himla mycket frukt. Varför just frukt vet jag inte, men är lite glad att det inte var något onyttigt, ehe.
 

Fall Out Boy - Centuries

Glömde skriva om Fall Out Boy's nya låt "Centuries"! Tycker själv att den är riktigt bra och catchy, tackar Negar som sa till att den var ute! 
 

Cosplay Update #1

Tänkte börja uppdatera er om hur det går med att cosplaya.
 
Ni vet kanske att jag och Madde ska cosplaya Harley Quinn och Poison Ivy tillsammans? Maddes cosplay är nästan klar och jag måste sy fast lite krullidutter på min Harley Quinn suit!
 
Idag kom i alla fall Maddes peruk! Den är så bra och Madde såg så Poison Ivyig ut i den och resten av kläderna att jag började fangirla lite.
 

Gorillaz

Hittade tillbaka till ett band från min barndom, nämligen Gorillaz! Jamie Hewlett och Damon Albarn (även känd från bandet Blur) släppte sin första låt år 2000 och deras musikvideon är alla tecknade helt eller delvis.
 
Feel Good Inc. tror jag nästan alla har hört, vare sig det endast är rapp delen med "höö höö" eller om man faktiskt har hört hela.
 
 

Övningsköra

Idag vid runt 10 tiden ringe pappa och frågade om jag ville hänga med honom och mamma för att övningsköra. De var ute så att mamma skulle kunna övninsköra, så de kom och plockade upp mig och vi begav oss mot något ställe där de har en enorm grusplan och en asfalterad bana där man kan övningsköra.
 
Så körde jag runt i någon timme, och måste säga att jag trodde att det skulle vara mycket svårare eftersom jag inte har kört på ett tag. Men nope, det är precis som att cykla, man behöver bara sitta bakom ratten i två minuter innan allting kommer tillbaka igen!
 
Yeah, har dock ingen bild för er från då jag övningskörde, så här får ni en bild på den sötaste kaninen ever.
 
 

It's almost halloween!

 
Yeah... En väldigt gammal video med Panic! At The Disco...
WHAT IS HAPPENING? Brendon och Ryan låter typ exakt likadant, ehe.
 
Denna låt ska alla ha på sin Halloween-playlist! Woop woop!

Who is most likely toooo...? ft. Sofia


Höst

Hösten är äntligen här! Kortare dagar och längre nätter, mysiga kläder utan att svettas, varm choklad, sova utan solen i ögonen och så det bästa av allt, Halloween! <3
 
Nu är det så att även om nästan alla gillar åtminstone någon del av hösten så är det ganska svårt att komma ihåg exakt varför man själv gillar hösten. Därför har jag sattit ihop ett mysigt collage med höstens hetaste stunder. 
 
Är ni lika peppade som jag inför hösten?