Sitter och gråter

När man ska få sin mens om några dagar och är super emotional, sitter vid datorn och äter froyo samtidigt som jag kollar på detta och gråter.
 
Tokyo Ghoul fans, varning för THE FEELS. Yep, det är den delen. Ska inte säga för mycket ifall något precis har börjat kolla, men thumbnailen talar nästan för sig själv.
 
Hela den här scenen KROSSAR MIG. Såg den innan jag skulle till skolan, grät med sömniga ögon så att det sved, satt och skrek över detta avsnitt med min kompis. Allting var så mörkt, så hemskt. VET INTE VAD JAG SKA GÖRA LÄNGRE försöker distrahera mig med någon annan anime, manga eller serie, men vad jag än gör kommer jag tillbaka till Tokyo Ghoul. 
 
 
Egentligen skulle jag hitta "the opening" till en annan anime som jag inte kommer ihåg något annat på än "hohohohohoho telepathy, nohohohohoho" (ni kanske förstår att där det står "hohoho" så minns jag inte vad det är). Så det är liiite svårt att hitta den, men det borde vara en ganska ny anime, med en tjej som huvudperson, för jag ser typ brunt animehår när jag tänker på den låten (säkert helt ute och cyklar)... TOKYO ESP opening

Kommentarer
Nanna säger:

är ännu helt galet förkrossad över det där!! ;_; xD

Svar: RIGHT? Det är så hemskt TT_TT
kalk.blogg.se

2015-04-24 | 20:01:04
Bloggadress: http://cutefear.blogg.se

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback