Första skoldagen!

Idag gick jag på den första skoldagen av mitt sista år på gymnasiet. Jag började klockan 14.30 och när jag kom till skolan så hälsade jag på alla klasskamrater innan vi fick börja kolla genom papper som vi fick av vår mentor, samt fylla i några blanketter innan vi fick våra skåpnummer.
 
Ungefär en timme innan jag skulle gå satt jag på toa och grät över att jag hade mens. Jag vet inte ens varför jag grät, men det var så roligt för jag visste att det var hormonerna så jag skrattade åt det medan jag grät åt det faktum att jag hade mens. Aaah, hormoner. <3
 
Jag tänkte muntra upp både er och mig själv lite grann, så här har ni en bild på en kanin med en pannkaka på huvudet. Jag vet inte varför jag tycker den är så gullig.
MEN KOLLA PÅ ANSIKTET DEN SITTER DÄR OCH BA -.- MEDAN DET LIGGER EN PANNKAKA PÅ DESS HUVUD.
 
 

You are beautiful!


Matmuffins

Igår gjorde jag några matmuffins inför tågresan till min kompis landställe! Det blev muffins med tomat, basilika, spenat och fetaost, yummy!
Tänkte göra de vegetariska, men glömde helt bort att receptet innehöll fetaost, vilket är dumt? Köpte till och med creme fraiche från oatley.
 
Såhär blev de i alla fall, receptet kan ni hitta HÄR!
 
 
 

Vattenmelon

Glömde visa en bild på vår kära vattenmelon, sommarens läskighet! Get it? För vattenmelonsdrycken var läskande. Hmpff, vattenmelonen skrattade åtminstone.
 
 

Nya Converse!

Det var dags att köpa ett par nya nu. Det var först då jag jämförde de två olika paren som jag uppfattade hur nedslitna mina tidiagre hade varit. Just look at them! Hål överallt, samt att den där hårda delen vid hälen hade gått sönder, såden gick att böja helt och hållet!
 
 

Äntligen tillbaka!

Nu är jag tillbaka från England och kan skriva och lägga upp en massa bilder, samt ev. filma youtubeklipp! Yay, jag kan bli aktiv igen!
 
Här ska ni få veta något mumsigt. Mixad vattenmelon blir en jättegod vattenmelondryck, och det bästa är att mixa den direkt i skalet innan man häller över den i en skål och mixar lite till.
 
 

England!

Det var en ganska spontan bokning för några dagar sedan. Jag bruakr åka till England varje år för att hälsa på kusinerna och sånt, men hade inte hunnit planera något för i år, och det var sent för att boka när jag väl började tänka på det, för varje vilket kostade typ 4000 spänn.

Så fick mamma något erbjudande för tre dagar sen och tada halva priset! Så om några timmar ska jag sitta på planet mot England!


Pride Paraden!

Idag är Pride Paraden igång! Hoppas ni alla går dit, antingen för att vara med, eller för att titta på!
Ingen straight cis-hets nu!