Hello

It's me...
Har faktiskt inte hört hela den låten än, och jag hoppas på att jag inte kommer göra det heller, hehe. Jag vet inte riktigt, men gillar inte det lilla jag har hört och så.
 
Oh well, nu är jag tillbaka från Uppsala (var faktiskt tillbaka kvällen till dagen jag åkte, but oh details). Så jag tänkte att en liten förklaring till vad jag ska göra imorgon skulle passa fint! Madde fyllde år för ungefär en vecka sedan, och vi har inte kunnat fira henne mitt i julstressen, så vi tänkte att vårt lilla gäng skulle kunna fira henne imorgon och sedan dra ut till en klubb, nu när den yngsta har fyllt 18 år! Yay!
 
Så imorgon blir det mitt place (om jag inte har blivit sjuk, men jag håller tummarna att jag bara har ätit något konstigt och att det kommer gå över imorgon), där vi ska äta, ge presenter och hänga innan vi drar ut till någon klubb så att Madde kan få sin första utgång checkad!
 
Men här har ni några bilder från London (från i oktober)! Because I am so up to date...
 
 
 

Inget klipp!

Jag har på sistone bara delat en massa klipp med er, känns väldigt dåligt av mig, sorry!
Idag ska jag i alla fall till Uppsala för att träffa fina Sara, jag kanske tar någon gosig bild som jag senare lägger upp? Imorgon ska jag även hem till Negar för att ha Star Wars-maraton innan vi ska se den i början av januari. 
 
Så det var en liten uppdate utan någon bild eller något, för jag måste faktiskt dra nu om jag ska hinna med tunnelbanan! Cya!

Christmas video

 
Glömde helt att dela detta klipp med er! La upp den på juldagen, just för att detta är dagen då de firar julen typ överallt förutom här (och för att jag missade att lägga upp den på den 25e, ehehhe).
Så hoppas ni har haft en gosig helg, och att ni har många roliga planer för under lovet (om ni har lov). Kom ihåg att slappa och ha det kul! Kram!

Merry Christmas!

 
God jul! Här har ni ett underbart klipp med felhörd text på jullåtar, enjoy! Hoppas även att ni har en trevlig jul, KRAM!

Är du alltid sen?


Youtube Rewind 2015

Sorry för min inaktivitet på sistone! Jag har nämligen en jävla mycket att göra (inte för att jag har varit så aktiv innan, men inte såhär inaktiv). Här har ni i alla fall Youtube Rewind för 2015, ifall ni inte har sett den än!