Pluuugs!

Klicka på bilden för butik.
Ser ni? Jag kan anstränga mig med redigering av bilder,
även om jag slutar orka och försöker dölja det med en galaxy bakgrund...
Oh well, liinks: pac man, tree of life, x-box.

Lucius 2

Jag vet inte om jag någonsin skrev om spelet Lucius? Jag nästan dyrkar det spelet, och jag älskar Lucius, han är så badass och söt. Bara för det spelet så såg jag filmen The Omen, som jag kanske har skrivit om tidigare? I alla fall, spelet handlar basically om en pojke som är antikrist och han ska typ slakta alla. Han får olika krafter ju mer tiden går, och man lär sig använda dessa krafter av satan själv. Detta är nästan handligen till filmen också, men bara nästan.
 
Så nu har Lucius 2 kommit ut, och jag har suttit och spelat det i 4 timmar nu (klockan är egentligen 4, och jag började vid ca 23, slutade vid ca 3. Ja, detta är ett tidsinställt inlägg... Hej alla i framtiden!). Jag borde verkligen lägga mig nu, och det tog ett bra tag för mig att sluta spela. Jag skulle egentligen bara spela i någon timme för att se hur spelet är och hur många buggar och stuff det fanns (på tal om det, a heck of a lot bugs).

Oh well, här har ni trailern till detta underbara spel!
 
 
Update: Spelade klart det innan detta inlägg las upp, hoho. Så det är ett ganska kort spel, körde i typ 2 timmar idag och tada, done.
Spelet är som sagt väääldigt buggigt, men om du själv spelar det, sista bossen tar typ 50 gånger innan man får till. En bugg gör så att man inte kan plocka upp en grej som behövs för att döda bossen, så man måste typ ställa sig bakom den så att bossen puttar lite på den, och går det fint! Lycka till i alla fall, och hoppas ni faller lika hårt för dessa spel som jag har gjort!

Kingsman:The Secret Service

I måndags såg jag Kingsman: The Secret Service på bio med Negar. Den var helt underbar! Älskade spionfilmer som liten, och ville alltid bli spion som äldre (fortfarande vara en av mina många drömmar, hehe). Nu på den senaste tiden har jag skurit ner på spionfilmer, så att se denna var jättekul!
 
Kingsman handlar om en spionorganisation som rekryterar en kille så att han kan genomgå ett sjukt jobbigt träningsprogram tillsammans med några andra ungdomar. Detta är för att hitta den perfekta ersättaren till en spion som hade dött i ett tidigare uppdrag.
 
Själva storyn spårade lite i slutet, men det var underhållande att se. Själva sättet de slogs på var så himla... Vackert. Det var nästan tillfredställande att bara kolla på när de slogs, vilket självklart gjorde allting mycket bättre, eheh.
 
Jag rekommenderar att ni ser den, vare sig det är på bio eller att ni väntar på att se den när den kommer ut i butikerna. Biografduken gjorde ingen skillnad skulle jag tro, den blir lika bra hemma!
 
 

Mobilvy!

Yaay! Blogg.se har fixat så att alla bloggar nu kan ses i mobilvy! Det var liksom på tiden! Så nu ska jag dra och fixa min bloggs design i mobilvy. Whoop, whoop!
 
Såg ni Oscarsgalan i söndags förresten? Jag stannade uppe till sex (även om jag sov och vaknade hela tiden mellan 5-6) med Negar, som är besatt av alla galor. Jag kan säga att det var helt okej, men SVT måste skärpa sig. Deras panel var jättedålig och oprofessionell!
 
Här har ni i alla fall ett klipp från Buzzfeed där de bad kvinnor på röda mattan ge tips åt unga tjejer!
 

Ny header...?

Känner att det kanske är dags att ordna en ny header? Varje gång jag ser den jag har nu får jag någon cringe attack och jag sitter där och ba "uuueghja not you AGAIN".

Den börjar bli tråkig, har haft den i snart två år liksom! Hade planer på att fixa den i sommar då ljuset är perfekt från mitt fönster... Okej, jag ställer in väckarklockan och går upp med solen någon dag under sportlovet!

Right det är sportlov, för er som inte boe i Stockholm/går i skolan. Det känns SÅ SKÖNT, är jättepeppad över att sova! <3

Har du några planer inför lovet?

-Av någon anledning vill inte blogg.se appen ladda upp bilder, och så har det varit ett tag. Brb, ska klaga-

Drama Day!

Igår var det drama day, och vår klass hade nog den mest fabulösa pjäsen, då vi vann "publikens favorit" (och en massa andra småsaker, men den var nog ett nice pris).
 
Om ni inte orkar kolla hela, så finns de juicy delarna här:
6:00-6:40
16:00-19:50 (roligaste delen 19:40-19:50)
29:55 (kille i klassen råkar tända ciggen for real och släcker den på sina byxor)
31:50-32:20
Rekommenderar att hela ses dock, för handlingen. ;)
 

I should be studying...

Började med att kolla på brittiska festivaler, drömde mig bort till Muse, Panic! at the disco och Fall Out Boy innan jag fastnade för FOBs video de filmade under festivalen i Reading (som jag kunde gått till om jag inte var tvungen att vara kvinna med jävla mensskiten).
 
Så fortsatte jag klicka på en massa klipp, och här är mina FOB favoriter, ja endast Dan & Phil intervjuer, I'm sorry.
 
 

Humlans 18-årsfest!

Igår, på alla hjärtans dag, fyllde min kära vän Humlan år. Ja, hon är värsta kärleksbarnet, född på dagen då singlar gråter och par kollar dåliga kärleksfilmer på bio.
 
Så igår var jag hos henne hela dagen, och jag tog mig nöjet att prova på att baka en nutellakladdkaka till henne. Den såg bra ut på bild, så den måste väl smaka bra också? I WAS RIGHT. Den var underbar! Tänk er en stoor amerikansk kaka, med nutellakladd i mitten. Den var perfekt! Den avnjöts tillsammans med bär. Skulle rekommendera bär eller glass tillsammans med denna kaka, då den är ganska mustig och liksom jahdkjsald. 
 
Recept till kakan!
 
 
 
 
 

Sool!

Idag var det en solig dag! Jag gick från skolan till gamla stan med två av mina kompisar för att vi var sugna på glass! Heh, vi stannade vid en glassbar och åt jättemumsig glass. Sedan mötte jag upp med Adèlle och Negar så att jag skulle hänga med de när de köpte en present till Humlan, som fyller år nu på lördag! 
 
 

Så mycket plugg

Det är så sorgligt när man sitter framför datorn och vet att man har tre ton läxor som väntar på en, och man sitter och känner hur ångesten bara rullar fram, sakta men säkert, ju mer tiden går, men man går ändå inte och pluggar. Jag måste nästan tvinga mig själv att gå och plugga... Fan... Okej, jag skriver detta inlägg, sen stänger jag alla sidor med serier, tumblr, youtube och grooveshark.
 
Time to study...
 
I hope.
 
 

Hellu

Är jag typ den sämsta bloggaren ever? Vad hände? Jag som brukade blogga relativt regelbundent, och så ba POFF försvann jag. Det kanske är dags att börja ta tag i bloggen igen? Kanske även ändra designen, jag ser inte riktigt ut sådär som i headern... Jag har ju nya glasögon...
 
Här har ni i alla fall en bild på två semlor Sofia och jag hämtade ut när vi skickade varandra Semlogram! Woop, den som kom på semlogram var fan bäst.
 
En klassisk semla och en lyxsemla, som var som en vanlig semla + vaniljsås.