Has it begun again?

Nu har snön återigen tagit sig till Stockholm och lagt sig i ett fint täcke över marken. Sjukt mysigt, bara det att det är lite synd att det kommer nu och inte runt jul. Ni uppe i norr har tur som hade det i alla fall, snö är trots allt det mysigaste som finns (efter regn, eheheh).

(Här ska det finnas en bild men blogg.se apprn hatar mig)

Todays outfit!

 

Godmorgon!

Idag vaknade jag utan problem, vilket förvånar mig litegrann... Det kommer med största sannorlikhet inte fortsätta såhär under terminens gång. Samt, ni vet när man säger "jag har saknat skolan"? Jag har inte det. Verkligen inte.
 
Jag har inte saknat skolan ett dugg, och det är säkert för att den följer med en under jullovet också! Jag tror även att man kan tröttna på skolan då man har en massa ämnen som man inte heller är så intresserade av. Sure, jag själv har ganska få ämnen jag inte bryr mig om, men det finns så mycket jag lär mig under mina favoritämnen som jag bara tänker varför i helvete behöver jag kunna detta? Jag är säkert inte ensam med att tänka såhär heller. :P
 
Åh well, nu är klockan 9:03, och det är dags att sticka så jag hinner med tåget! Ha en underbar första skoldag, och om skolan började igår, ha en underbar andra skoldag!
Om skolan inte har börjat för dig... I will find you, and I will be jealous of you.
 

Dagens outfit sneak peak!
 
 
 
Detta är basically hela outfitten, men jag har halsband också... Okej, ärligt talat så vill jag bara kunna spara något till under dagen.
 

Woah woah woah

Kom verkligen inte på någon bättre rubrik. Michael Bublé drar upp en unge, vid namn Sam, på scen efter att hans mamma krävde det. Michaels reaktion när han får höra Sam sjunga är ju helt oslagbar, det var så grymt coolt hur Sam ens vågade gå upp på scen. Jag skulle ba "mamma skärp dig och sätt dig ner", men han körde på och woah, dat reaction.
 

I am baack!

Yep, jag tog en väldigt lång paus, med små enstaka posts då och då, men nu är jag tillbaka! Jag vill först och främst börja med God Jul och Gott Nytt År guuuys!
 
Vad har jag haft för mig under tiden jag inte ladda upp något? One word: Procastination! Ja, jag måste ta tag i skolarbetet igen nu när det nya året har anlänt! Imorgon (idag) ska jag ut och handla, ta mig hem innan kl 16 och stäääda innan jag pluggar lite. Woop!
 
Vad är mina nyårslöften då?
  1. Fortsätt träna regelbundet!
  2. Skär ner på godis och skräpmat!
  3. Läs fler böcker!
  4. Plugga mer!
  5. Planera saker bättre!
  6. Fortsätt med en pescetarisk kost, och balancera järnvärdet!
  7. ÄLSKA LIVET WOOP

Har ni några trevliga nyårslöften ni vill dela med er av? c: