Tyskland!

Imorgon åker jag iväg till Tyskland och ska bila genom de södra delarna tillsammans med min brorsa, pappa och mamma! Det är första gången på jättelänge vi alla fyra åker någonstans, jag tror sist var när vi åkte till Gotland då jag var 5 år...
 
Så jag kommer vara borta till den 29:e, så bloggen kommer vara lite on hold... Fast den är typ alltid det...(ifall jag inte bloggar lite från mobilen då jag lyckas lokalisera wi-fi).
 
Här har ni i alla fall en bild från Game Of Thrones-utsällningen som jag gick på för några månader sedan, enjoy my swordsmanship.
 
 
 

MUSE

Jag har skrivit ett tidigare inlägg om hela Drones albumets mening! Klicka hääär för att läsa den!
 
 
Okej, ni alla vet säkert redan att jag är sjukt kär i bandet Muse. Deras musik är så underbar, och jag förstår inte hur man kan vara igång så länge som de har varit, och ändå leverera bra musik? Det finns några fåtal som lyckas med detta, och det är så jäkla underbart att veta att ifall man tröttnar på det senaste albumet så kan man lyssna lite på det första, eftersom det var ett tag sedan man lyssnade på det.
 
Deras senaste album Drones är lite mer annorlunda, och många av fansen har klagat ganska mycket. Dock klagar alltid en massa fans på nya album, vilken artist man kollar in. Det går från "why are there no new songs????" till "O M G this album sucks", like okay, please.
 
Om ni känner att ni vill lyssna på albumet, go for it! Kan länka alla låtar från youtube, så ni som inte har spotify inte behöver kolla upp varenda låt. Medan ni på spotify kan typ KLICKA HÄR.
 
Jag kan sätta en stjärna (*) vid mina favoriter, samt beskriva varje låt lite. Okej jag ska bara säga nu att
varje Muselåt har dem mest underbar och dem bästa trummor, gitarr, bas, sång, allt.
 
Klicka på namnet för att komma till klippet!
 
1. Dead Inside* - En underbar låt som är ganska "simpel" jämfört med deras äldre låtar, men den har en charm till sig, samt att musikvideon är underbar och man vill typ dansa med den.
2. [Drill Sergeant] - Bara en mellangrej... Där någon skriker och någon svarar.
3. Psycho* (klippet har Drill Sergeant i början) - Rockig låt med UNDERBAR elgitarr. Jag överdriver inte, gitarren är life, samt basen, och trummorna.
4. Mercy - Jättegosig låt där man vill sjunga med och ba typ "IT'S OKAY, but it's not, BUT IT IS".
5. Reapers* - THE BEAT. THE GUITAR. THE EVERYTHING. Att skrika "DRONES" när de spelade den live var också bäst. A L L T.
6. The Handler* - Denna är också gåshudig. Låten är så "I SHALL CONTROL MYSELF NOW" (bokstavligen).
7. [JFK] - Ännu en mellangrej med John F. Kennedy's tal tillsammans med lite musik.
8. Defector* (klippet har [JFK] i början) - Denna låts gitarr är ännu en gång bäst. Och den påminner liite om Bohemian Rhapsody när de ba "INCITING!" och "SOCIETY!"... You'll hear it.
8. Revolt - En supergosig låt som är lite lugnare än de tidigare låtarna! Känns lite mer "poppig" än de tidigare låtarna på albumet. Sen kommer the guitar riff, men den är också lite mildare än de tidigare.
10. Aftermath - Vääääldigt lugn låt. Känns lite konstigt att lyssna på den efter alla andra BAM låtar, men den är gosig!
11. The Globalist - Denna låt var alla jättehyped inför (don't ask why). Den börjar med en pretty chill visknings, och så fortsätter halva låten i ett ganska lugnt tempo, sen kommer the guitar riff och allt Museigt igen, innan det lugnar sig mot slutet.
12. Drones - Denna låt är vääldigt lugn igen och känns väldigt kyrkkörig, den slutar liksom på ett "Amen".
 

Snapchat

Ibland kan jag sitta och rita på bilderna i snapchat. Ibland går jag lite för långt... Här har ni några bilder ur min snapchat-portfolio!
 
 

AB0-blodgrupper!

 
 
 

Blodgrupper

Glömde skriva om vår sista biologilektion, min sista biologilektion FÖR ALLTID (på gymnasiet).
 
Vår lärare hade lovat att vi skulle få kolla våra blodgrupper, och han hade skjutit upp på det så länge, att tillslut hade vi en helklass lektion när det skulle vara halvklass, bara för att alla skulle göra blodgruppsgrejen. I quote him right now
"You guys are so obsessed to know weird things about yourself. Why are you never this excited about things I teach you?"

Well, såhär såg det ut när en droppade en droppe blod på en plastsak, innan en droppade något annat på den (det är sommar, I don't remember what it was. Tror det var något slags protein)
 
 
Okej, ni kan se på de två första att de är pretty smudged (en skulle blanda ut blodet i vätskan genom att skaka lite lätt på plastsaken). På den sista plattan kan en se att blodet hade klumpat sig och koagulerat.
 
Den första plattans blod skulle klumpat ihop sig om en tillhörde blodgrupp A.
Den andra plattans blod skulle klumpat ihop sig om en tillhörde blodgrupp B.
Om båda hade koagulerat så skulle en tillhöra blodgrupp AB.
Om ingen av de koagulerat så skulle en tillhöra blodgrupp 0.
Den sista var för att kolla RH-faktorn(negativt eller positivt). Min koagulerade, så därför är jag positiv!
 
Conclusion: Jag är blodgrupp 0+.
 
IMORGON FÅR NI ETT FUN FACTS INLÄGG OM BLODGRUPPER! YAY!

Mitt hår i solen

Här har ni en bättre snapchatbild på mitt lila hår i solen! Bilden i det förra inlägget blev liksom taget i ljuset av vårt vardagsrum klockan elva på kvällen, så här har ni en bild på håret i skinande solljus! Denna bild var även tagen igår, så lite av färgen har hunnit rinna ut eftersom jag gick och badade i en pool för två dagar sen.
 
 
Bilder och sånt från Bråvalla kommer, glömde bara beslagta de från Negars kamera... Ehehe.