MUSE

Jag har skrivit ett tidigare inlägg om hela Drones albumets mening! Klicka hääär för att läsa den!
 
 
Okej, ni alla vet säkert redan att jag är sjukt kär i bandet Muse. Deras musik är så underbar, och jag förstår inte hur man kan vara igång så länge som de har varit, och ändå leverera bra musik? Det finns några fåtal som lyckas med detta, och det är så jäkla underbart att veta att ifall man tröttnar på det senaste albumet så kan man lyssna lite på det första, eftersom det var ett tag sedan man lyssnade på det.
 
Deras senaste album Drones är lite mer annorlunda, och många av fansen har klagat ganska mycket. Dock klagar alltid en massa fans på nya album, vilken artist man kollar in. Det går från "why are there no new songs????" till "O M G this album sucks", like okay, please.
 
Om ni känner att ni vill lyssna på albumet, go for it! Kan länka alla låtar från youtube, så ni som inte har spotify inte behöver kolla upp varenda låt. Medan ni på spotify kan typ KLICKA HÄR.
 
Jag kan sätta en stjärna (*) vid mina favoriter, samt beskriva varje låt lite. Okej jag ska bara säga nu att
varje Muselåt har dem mest underbar och dem bästa trummor, gitarr, bas, sång, allt.
 
Klicka på namnet för att komma till klippet!
 
1. Dead Inside* - En underbar låt som är ganska "simpel" jämfört med deras äldre låtar, men den har en charm till sig, samt att musikvideon är underbar och man vill typ dansa med den.
2. [Drill Sergeant] - Bara en mellangrej... Där någon skriker och någon svarar.
3. Psycho* (klippet har Drill Sergeant i början) - Rockig låt med UNDERBAR elgitarr. Jag överdriver inte, gitarren är life, samt basen, och trummorna.
4. Mercy - Jättegosig låt där man vill sjunga med och ba typ "IT'S OKAY, but it's not, BUT IT IS".
5. Reapers* - THE BEAT. THE GUITAR. THE EVERYTHING. Att skrika "DRONES" när de spelade den live var också bäst. A L L T.
6. The Handler* - Denna är också gåshudig. Låten är så "I SHALL CONTROL MYSELF NOW" (bokstavligen).
7. [JFK] - Ännu en mellangrej med John F. Kennedy's tal tillsammans med lite musik.
8. Defector* (klippet har [JFK] i början) - Denna låts gitarr är ännu en gång bäst. Och den påminner liite om Bohemian Rhapsody när de ba "INCITING!" och "SOCIETY!"... You'll hear it.
8. Revolt - En supergosig låt som är lite lugnare än de tidigare låtarna! Känns lite mer "poppig" än de tidigare låtarna på albumet. Sen kommer the guitar riff, men den är också lite mildare än de tidigare.
10. Aftermath - Vääääldigt lugn låt. Känns lite konstigt att lyssna på den efter alla andra BAM låtar, men den är gosig!
11. The Globalist - Denna låt var alla jättehyped inför (don't ask why). Den börjar med en pretty chill visknings, och så fortsätter halva låten i ett ganska lugnt tempo, sen kommer the guitar riff och allt Museigt igen, innan det lugnar sig mot slutet.
12. Drones - Denna låt är vääldigt lugn igen och känns väldigt kyrkkörig, den slutar liksom på ett "Amen".
 

Kommentarer

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback