1 vecka kvar!

Ooh, sakta men säkert töjer jag öronen lite till. Igår töjde jag mitt högra öra till 5 mm, medan det vänstra ännu är på 4 mm. Jag töjde båda till 5 mm för någon månad sen, men jag tror inte mina öron var redo, men nu gick det jättebra! Örat mår bra och det känns bara ömt när man petar på det! Jag kommer antagligen stanna på 6 mm, då jag är nästan hundra på att jag kommer vilja krympa tillbaka hålet när jag blir äldre.
 
Jag är så pepp på i sommar också, för då kommer jag (antagligen) att ha mörklila hår, båda mina öron kommer vara 5 mm, och jag kanske når 6 mm på min födelsedag i September? 
 
Det är förresten bara 1 vecka kvar till sommarlovet och även Negars utspring! Jag kommer lägga upp bilder här på hennes gosedjurssak som hon hänger runt halsen, samt en annan present hon ska få. Sadly, så lyckades jag inte lika bra med gosedjurssaken som jag hade förväntat mig, men det är tanken som räknas, right? Förhoppningsvis är Negar för påverkad för att uppfatta något fel...
 
Kommer lägga upp bilder på båda när hon väl har fått de, så att allting inte spoilas innan det är dags! Tills dess kan jag dela med mig av en bra låt.
 

Kommentarer

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback