What to do when you're bored!

 
Lyckades äntligen fixa inställningarna på mina klipp så att de inte är orangea längre! Yaay! Känner mig så dum som kunde missa detta but I DID IT. Framtida klipp kommer vara i normalfärg från och med nu!

Instagram widget!

Idag fixade jag äntligen instagram widgeten till höger om bloggen! Den har varit inställd på mitt gamla instagramkonto ett bra tag nu, så bytte till mitt nya konto TheAwesomeKalk.
 
 
 
Hur fixar man en sånhär cool och frän widget då? Gå in på Snapwidget and get yours today! Haha, nejmen gå dit och fixa en som passar din blogg.

A Fucking Psycho

Glömde skriva om detta, men Muse nya låt "Psycho" kom ut den tolfte mars och jag är så jäkla glad. Den äger? Sure, det är inte "gamla Muse", men de har spelat musik i typ 20 år nu, det är lite svårt att inte ändras och utvecklas under en sådan lång tid. Det är fortfarande bra musik, kanske inte vad de äldre fansen "signade" upp på, men om de inte har ändrats på 20 år så blir jag lite förvånad.
 
I alla fall, TO THE SONG.
 

Internationella pi-dagen!

Idag är det den internationella pi-dagen, så jag och Bea bakade en paj (Humlan kollade på och åt pizza)!
Den var jättesmaskig, hallon-och vitchokladpaj, receptet har ni hääär!
 
Så glad internationell pi-dag!
 
 

Time Couch

Har ni sett det nya 360-klippet på youtube? I repeat, detta är ett youtubeklipp som man kan vrida och vända 360 grader. Skulle säga att det funkar som bäst på android-mobiler, då ni kan flytta runt själva mobilen för att se runt er istället för att klippa på pilarna i hörnet.
 
Funkar inte på IPhones, då youtube ägs av google och you know... Google äger android, så det är lättre att få det att funka. Oh, nu kan jag även ta upp att det bara funkar på Google Chrome!
 
För att det ska funka:
  Android mobil (Super badass motion sensitivity-klipp)
  Chrome på datorn (klicka pilarna)
 

Solförmörkelse, 20 mars

Den tjugonde mars kommer solen täckas av månen och ge oss en fin solförmörkelse! Yay!
Mellan klockan 8.50-11.10 kommer den hålla på i Stockholms innerstad, för att ta reda på när den sker där du är, kolla in NASAs karta hääär!
 
Den maximala solförmörkelse kommer ske kl. 10.00 i Stockholm, och jag kommer ta med mig mina "det-är-okej-att-titta-på-solen"-glasögon som släpper förbi 0,003% utav solljuset. Det är även något superviktigt ni måste tänka på. Kolla aldrig, aldrig, direkt på solen. Även om solen täcks av månen nästan helt, så kommer ljuset skada er syn. Lägg på typ alla solglasögon du kan hitta över varandra, om du nu känner att du måstemåste se detta. Jag fick mina "solglasögon" av tidningen illustrerad vetenskap, då jag prenumenerar på de. Jag vet inte om man får med de om man köper tidiningen i butik? Ni kan alltid kolla.
 
Bildkälla: illvet.se
 
 

Am I not the hottest white walker ever?

 
 
 
 

Game Of Thrones Exhibition

Idag hade jag planer på att gå på Game Of Thrones utställningen i Kungsträdgården, men det blev inställt pga alla människor som var där. Kl 10 öppnade stället, och de sista skulle få komma in kl 19. När vi var där så hade de satt upp en skylt vid den superlånga kön där det stod "The Exhibition has reached its capacity", och en person som jobbade där förklarade att de räknade med att de som stod innanför skylten skulle vara de sista som kom in vid 19-tiden! Och då var jag ändå där runt kl 11.15!
 
 

Cake pops

För några dagar sedan bakade jag cakepopss! Eller baka och baka, jag slog ihop en liten smet med ballerina kladdkaka och phiadelphia som blev riktigt god.
 

En full Brendon Urie berättar om Fall Out Boys historia