The All-American Rejects

Jag fattar inte varför jag inte har lyssnat på The All-American Rejects förut? Man har ju hört någon låt då och då, men jag fastnade aldrig, vilket är konstigt, för jag börjar smyga in några låtar på mina playlists lite då och då.
 
Så tänkte dela med mig av min nya upptäckt nu, de två låtarna som fick mig att fastna (thank you SongPop):
 

Carmilla

Har ni sett webbserien "Carmilla"? Den är baserad på boken med samma namn och varje avsnitt är runt 5 min långa. Jag rekommenderar verkligen serien då den är jättegosig och säsong 2 kommer ut den 2:a Juni!

Säsong 1 innehåller 36 avsnitt, och man kan kolla genom alla jättesnabbt, det är sjukt gosigt. Underbart nog är de flesta webbserier gratis och tillgängliga på youtube. Dessa klipp läggs upp på deras main channel där det finns en massa extramaterial samt andra "serier".
 

#MuseDrones

Har ni sett att de har fixat en Dead Inside transformation grej? Heheh, jag satt och lekte runt med den lite nu, och jag dör. De spelar Dead Inside konstant, och så får man bli en cool Muse-sak. Bästa hemsidan ever! Önskar jag hade fler bilder jag inte log på, men detta blev resultatet!
 
 

Tillbaka (igen igen)

Det har nästan gått en månad sedan jag bloggaste sist! Ha förståelse, jag har haft mycket att göra och bloggen har inte varit en prioritet.
 
Nu är jag i all fall hemma sjuk, så tänkte passa på att blogga innan jag typ la av helt och hållet för att sova, dricka te och sova.
 
I lördags var jag med som volontär på The Color Run! Det var jättekul och jag fick kasta runt en massa färg på alla deltagarna! Jag blev rosa, mina kläder blev rosa, och mitt hårbotten är fortfarande rosa! Det var i alla fall jättekul att ta sig hem därifrån, alla stirrade på en och gav mig blickar som sa "är det där färg eller är du en alien?" Ah, älskar när sånt händer, ehehhe.