EVERY SMOSH VIDEO EVER

Så tydligen har Smosh varit igång i 10 år (sudden realisation att det är 2015 and have a minor crisis). Så de ska laddat upp ett klipp om dagen denna vecka, och gårdagens klipp var pretty nicely done! De körde med en massa youtubers (ex. Dan, Phil, Pewdiepie, NigaHiga) i ett och samma klipp som basically drev om alla Smosh-klipp ever!
 

Linfröolja

Ända sedan jag blev vegetarian (aspiring vegan) har jag varit orolig över mitt omega-3 och omega-6 intag. Googlade runt lite och alla sa antingen fiskolja (vilket inte skulle funka för hellu, fisk), eller algolja vilket då lät bäst, men det verkade ganska dyrt. Nyligen fick jag veta att linfröolja innehåller ganska mycket omegafett, så jag beställde hem en flaska kallpressad olja från apotea och den kom fram dagen efter (tillsammans med en kokosolja). Oljan måste vara kallpressad för att inte alla fabulösa fetter ska gå till spillo, vilket är ett problem om en vill laga mat med denna olja, då den inte borde upphettas om du vill ha det för omegafetternas skull!
 
Alla hade även varnat över den äckliga smaken. Så jag hällde upp lite på en sked och doppade ner tungan, och först smakade det inte så mycket, men sedan var det hemskt! Så körde ner ungefär 2 matskedar av det i en mixer tillsammans med hallon och banan och sen delade jag geggan. Ena halvan körde jag med alpros kokoschokladmjölk, och den andra körde jag med deras soygurt vanilj! 
 
 
Båda blev jättegoda! Den med kokoschokladmjölken var lite mer yummy medan den med vanilj soygurten var lite mer matig... Det kan vara för att jag brukar ha den soygurten tillsammans med banan och hallon till mellanmål.
 
Länk till det jag beställde hem: Kokosolja, Linfröolja

Harry Potter at Primark

Ni som har besökt Primark vet att de har jättemånga nördsaker. När jag hälsade på där i England för några dagar sedan kunde jag inte låta bli att lämna stället med en Dödsrelikerna-tröja och en svart kofta, konstigt nog hade jag ingen helsvart? Men nu har jag det! Outfitsproblem lösta!
 
 

Spooky bakning!

 
För en vecka sedan åkte jag och Negar till England. Innan det filmade vi ett spooky-klipp som egentligen skulle upp på Halloween, men eftersom jag kom hem igår kväll så blev det fel och jag orkade inte redigera något klipp så jag gick bara och la mig. Här har ni den i alla fall, på vegandagen! Hoppas ni åt mycket veganskt!