Halloween!

Dagens Halloween-klipp blir ganska spännande! 
 
 
Warning: 
Kolla inte på klippet ifall du är lättskrämd.
 

5 days until Halloween

Warning: Clowner, konstigt animerade saker med solglasögon.
Kolla inte på klippet ifall du är lättskrämd.
 

6 days until Halloween

Minns ni klippet som förklarade the deep web? Well, här har ni ett klipp med stories from the deep web. Detta klipp har en obehaglig thumbnail, så tänker inte lägga upp den direkt på min blogg för känsligare människor, men ni får en länk till den istället.
 
Warning: Paranoia, läskiga ansikten, läskiga internetsaker, väldigt bra spökhistoriestories.
Kolla inte på klippet ifall du är lättskrämd.
 
Klicka här för klippet! Titeln är "3 Disturbing Deep Web Stories"
 

England!

Så ja... Jag kanske har glömt att nämna det men jag ska till England... Om några timmar är jag i England.
 
Denna gången åker jag dit med Negar, och så kommer vi bo i London och så ska vi hänga lite med mina kusiner och så! Negar och mina kusiner har typ blivit bros, så de ba "Omg, Negar you should totes come to London!" och så drog de typ med mig... I alla fall, Negar fyller även år när vi är där, så vi ska gå på Madame Tussauds, men utöver det ska vi äta och shoppa! 

Negar kommer även stå för bilderna, så låt oss hoppas att hon skickar över stuff till mig utan att jag behöver påminna henne 80 gånger.
 
Bild från förra året då jag var på The Breakfast Club med mina kusiner.
 
 
 

Emperor's New Clothes

Panic! håller på att släppa nya låtar inför deras nya album. För några dagar sedan släppte de "Emperor's New Clothes", och jag kan inte sluta lyssna på den. Den är så spooky och fin och catchy, perfekt för Halloween-tiderna... Och any other time. Just listen to it, it's perfect.
 

7 days until Halloween

Jag, som många andra, älskar att kolla på läskiga klipp eller konspirationsteorier på youtube. Därför tänkte jag dela med mig av 7 olika klipp varje dag i en vecka till Halloween, några lite mer obehagliga än andra. Varje klipp kommer laddas upp klockan 18.00 varje dag. Kommer sätta en varning innan varenda klipp för alla som inte vet om de borde kolla på ett klipp eller ej!
 
Jag kommer även inte välja klipp med läskiga thumbnails, då jag kan förstå att det är jobbigt ifall ni skrollar genom min blogg och plötsligt ser ett creepy ansikte.
 
Warning: Paranoia, tunnelbana under natten, förföljelse.
Kolla inte på klippet ifall du är lättskrämd.
 

The Skeleton Dance

Okej jag vet inte varför jag tyckte detta var så fint och roligt men kolla på detta underbara klipp. Det är lite segt i början, men när dansen väl börjar med de fyra skeletten så är det så värt det.
 
 

Vegans - very accurate, very true


Hehehe

Lite awkward att jag råkade sätta del datum på de där klippen... Ni som såg de, så fick ni en liten pre-view, och ni som inte såg de får vänta till den 24e!
 
Andra grejer som har hänt är väl att jag har färgat mitt hår, men det är samma hårfärg jag körde på förra gången, Manic Panic's "Purple Haze" på mitt oblekta hår. Jag önskar verkligen att jag vågade bleka mitt hår men det kräven waay too much maintenance och jag skulle inte ha någon ork för det.
 
Men mitt hår blir trots allt superlila i solen, men solen är tyvärr inte ute lika ofta nu som den är under sommaren, men det är lugnt! Den går inte lika högt upp nu, så den petar en i ögonen mycket mer då den lyser in genom klassrumsfönstrerna och sånt, så folk borde nog kunna se mitt hår lite ibland!
 
Här har ni i alla fall en liten preview såhär sent klockan ett...
 
 

The Deep Web

Ni kanske redan har hört talas om the deep web? Det är basically en massa sidor en inte kan nå via en vanlig sökmotor, och en måste ta till ett par knep för att ta sig in, och en får väldigt gärna använda sig av en proxy server eller något annat för att inte kunna blir spårad av organisationer eller något sånt. Men oroa dig ej, det är nästan omöjligt att "råka" ta sig in på the deep web.
 
The deep web måste trots allt hålla sin "lilla" svarta marknad borta från folk som faktiskt inte är där av en anledning. Tydligen utgör the deep web ungefär 4000 gånger mer utrymme än "the surface web", som denna blogg ligger på, samt där facebook och alla andra enkelt nåbara hemsidor ligger på.
 
Men här har ni ett klipp av AllTime10s där de snackar om the deep web, de har även många fler om ni är en sån som jag och älskar att kolla på sånt här.
 

Raspberry Nice Cream

Nu har jag äntligen provat på att göra nice cream själv! Jag har tidigare smakat en med endast banan och en med banan och choklad, och båda var jättegoda, och det kändes precis som glass, om inte bättre!
 
Igår bestämde jag mig för att göra nice cream, och slängde in 4 bananer i frysen över natten. Dagen efter tog jag ut de så att de skulle tina i ca 10-20 min, innan jag tog bort skalet och slängde in de i en matberedare och körde igång den. Sedan hällde jag i saften från liiite mer än en halv citron, och ungefär 2,5 dl hallon, innan jag mixade igång allting igen.
 
Resultatet blev magi! Tyvärr åt jag upp det jag hällde för mig själv innan jag kom på att jag kunde ta bild på den, så ni får det som blev över som jag har lagt i frysen kylen! Den ska in i kylen!
 
 

Oumph!

Har letat jättelänge efter oumph-produkter då jättemånga från olika vego/vegan-grupper har sagt att detta märke ska ha underbar vegomat. Tillslut bestämde jag mig för att kolla upp vilka återförsäljare var på deras hemsida, och så såg jag att varenda City Gross ska inneha oumph! Så i onsdags, efter min pianolektion, åkte jag, mamma och pappa för att handla, och jag nästan skrek "TILL CITY GROSS!"
 
Det var väldigt svårt att bestämma sig för vilka jag skulle köpa först, så köpte två paket, en som heter "Grill" och en som heter "Garlic and Thyme". Har endast smakat Grill än, och konsistensen är läskigt lik kött, nästan så att jag inte vågar lita på den! Men god var den, och jag förstår definitivt varför folk gillar denna!
 
4/5 vegetariska tummar upp får den, mest för att jag fortfarande är rädd för den konstiga konsistensen.
 
 

Oktober!

Oktober är nog den bästa månaden på lovet. Idag, den första, fyller Sofia år! Sedan är även vädret det mest underbara i världen, då en kan gå runt i stickade kläder och gosa runt bland coolt färgade löv och mysigheter. Sedan är även den bästa högtiden på ingång, HALLOWEEN.
 
Är verkligen jättepepp på att fira halloween i år, har dock inte planerat vad jag ska klä ut mig som i skolan än, som jag gör varje år.
 
Här är i alla fall den senast tagna bilden på moi, bara för att ni ska få en fin bild, detta är även min profilbild på facebook, because beauty.