18 år!

Yes, i fredags var en vild dag då jag fyllde 18 år. Det var väldigt kul då det firades med vänner, tårta och mat! Vi gick även ut senare på natten, först gick vi till en bar och sen till en klubb. Jag måste säga att baren var mycket roligare, för en satt bara och hade någon trevlig drink med sina vänner och så satt en och pratade och hade det kul.
 
På klubben kände jag mig lite out of place. Jag är inte så där jättepå att dansa typisk "klubbdans" eftersom jag är mer för dance moves, och det känns jättetöntigt och ba "LET ME FLASH SOME MOVES" mitt på ett golv där alla står och bara fladdrar med armarna och söker one night stands. Detta gäller inte alla dock, var några coola där som endast hängde med folk, sen så fanns det ju de som typ viftade med armarna till en potentiell buddy dök upp och de började hångla på dansgolvet. I don't mind, men det är lite svårt för mig att relatera, men liksom good for you!
 
Nu när jag är 18 år kan jag i alla fall dricka alhokol lagligt, så här har ni ett klipp på coola drycker från Harry Potter-världen. Alla innehåller alkohol, men det finns säkert alkoholfria versioner där ute! Men jag skulle jättegärna prova butterbeer, då den verkade jättegosig, och unicorn blood, som verkade sjukt cool!
 

Kommentarer

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback