Veganism!

 
Detta klipp är genuint så underbart. För det första är Luke rolig, för det andra tar han upp så användbara punkter (also om du gillar Justin Bieber, watch it). Veganism is queen.

Churros? Churros!

Kom på att jag inte hade ätit churros, ever, och tänkte att det kanske inte var officiella churros om de inte innehöll djurplågeri. Typ "om de inte innehåller kalvmat så är det inte churros", så jag satt och tänkte på hur hemskt det skulle vara ifall jag aldrig fick smaka churros.
 
Efter en snabb googling kom jag fram till att nope, det var bara vanlig deg som friteras och sedan rullas i kanel + socker. Time to make.
 
Eftersom vi hade lite ont om socker just den fantastiska dagen jag bestämde mig för att göra churros så blev det lite mer kanelsmak, and tbh I don't mind. Vi gjorde även några utan socker och kanel, för mamma gillar inte kanel (queue gasp), och hon föredrog de utan något på.
 
THE RECIPE
 
 
 
Yes, they don't look as stary and flawless as they usually do, but they taste like the queen's of fried dough.
 

Suicide Squad!

Sa jag att jag såg Suicide Squad för två dagar sen? It was very good, men inte så bra som jag hade hoppats på. Den var fortfarande värd mina pengar, och jag var såå glad att Harley Quinn äntligen fick en film hon hade en stor roll i, så det kan också påverkat mitt betyg för den. Jag skulle nog ge den 8/10 (vilket jag även har gjort på imdb).
 
Bahar från 2013 är väldigt glad över detta (ungefär då jag började med min Harley-cosplay), för jag minns hur många inte kände till henne då, men NU AH! I can discuss her with so many people.
 
Also, har ni kollat in Suicide Squad's soundtrack? Kan vi prata om att Panic! At the Disco äntligen har släppt en studio version av deras cover på Bohemian Rhapsody? It's so good? Also, hoppas att ni har lyssnat på Heathens av twenty one pilots, because they are bae and the song is bae.
 
Sorry för otydligt inlägg, jag är bara jättehyped över låten, så lyssna på den.
 

Full of Pride!

Pride var så kul i år! Jag och Lauren gick tillsammans med Stockholms elevkårer och allting var jättekul och fab! Fick en vit t-shirt vilket passade jättebra jämfört med det svarta linnet jag hade först, för att det var jättesoligt under majoriteten av tåget.
 
Senare under de sista 30 minutrarna började det självklart spöregna, men det var också jättefint. Vi dansade runt till musiken och skvätte runt vatten! Folk slängde av tröjorna, och viftade runt med sina blöta flaggor. Underligt nog så var min demisexuellflagga kvar efter att det hade regnat, även om den var skapad av läppstift och vattenfärg? Mystiskt.