Är jag en sån där... Morgonpigg sak?

Ända sedan jag såg Panic! At the disco (what, såg jag Panic!? Ja, i tisdags faktiskt, i London. Don't tell my teachers) så har min dygnsrytm blivit en såndär... "Duktig" dygnsrytm? Annars har jag lagt mig tidigast 1 varje skoldag under den senaste terminen (med några undantag) och vaknat jättetrött. Men de senaste två skoldagarna har jag vaknat innan alarmet och fixat en nice frukost och allt! Kunde även dra ut och jogga innan skolan (vilket jag inte gjorde men eh detaljer).
 
Idag vaknade jag vid 7, och åt frukost och sånt för en timme sedan och nu ska jag snart till gymmet. Det är verkligen jätteskumt att vakna tidigt? I och försig la jag mig vid 22, vilket också är jättekonstigt? JAG FÖRSTÅR INTE! Betyder detta att jag kommer bli en sån där ideal elev som kan tänka på lektionerna och inte ser ut som en zombie under lektionstid? I don't know?
 
I alla fall, här har ni en bild på min frukost från i torsdags, btw jag är vegan nu (har varit för viljesvag för att kunna klassas som en officiell vegan men nu är det klart. Måste bara säga till mina föräldrar...).
 
 
Havregrynsgröt med hallon och banan, samt rostat bröd med avokado (<3) och örtsalt.
Jag undrar hur folk lyckas ta aestic bilder på sin mat? Eller liksom hur de orkar? Jag skulle kunna försöka men asså... Dedication is needed, dedication that I don't have.
 

Kommentarer

Kladda in en kommentar:

Har du något namn?:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (Bara jag som ser, mwohahaha!)

Har du någon blogg?:

Nu till kommentaren:

Trackback