Vinterbalen

Igår var jag på skolans vinterbal, och trots att jag inte tog många bilder under balen så tog jag väldigt många innan med Adèlle och Madde som gjorde mig äran att följa med mig på balen! Detta var även första gången jag hade en långklänning (yep, detta är den första jag äger, på balen i nian hade jag en såndär weird cut, but pretty, dress)
 
Det var verkligen jättemysigt, allting började med att vi släpptes in vid 19 och fick en välkomstdrink. Sedan när klockan var runt 20 fick vi mat, och de hade jättegod veganmat! De hade till och med sushi till oss, yummy! Temat på middagen var asiatisk mat, så de hade allt från sushi till falafel, and I didn't complain. Till efterrätt fick veganerna mangoglass med passionsfruktnågonting, krossade mandlar och mynta, vilket var supergott! Och te, DE HADE TE! Jag blev mycket glad... Speaking of, ska nog koka lite vatten nu.
 
And I'm back. Anyways, när klockan slog 22 så sparkades alla under 18 år ut, och baren öppnades och låtarna kom igång. Jag köpte inget från baren för att allting kostade 100+ och hello I don't really drink that much anyways. Först var det ganska stelt för att låtarna var såna en endast kunde stå och gunga till, men runt 23.07 (yep jag kollade på klockan hela tiden) kom en bra låt igång och jag och mina vänner sprang ut på golvet och dansade till klockan 1.30 då vi tänkte att det kanske var dags att dra hem. It was fun, särskilt när de spelade Beyoncélåtar och alla (mostly Adèlle) ba YEAH DIS IS MY JAAAM. Run the world kom igång precis då vi hämtade ut våra jackor, så vi sprang till dansgolvet med kappor och halsdukar och dansade runt i typ en minut innan låten gick över till något annat. Ah it was fun.
 
Underbara Bea fixade mitt smink och det blev såå fint, check out her makeup instagram!