Träning

Så jag har varit sjuk i snart en vecka nu vilket är jätteirriterande för det betyder att jag inte får träna, annar kan jag få hjärtmuskelinflammation och dö, which we don't want. Jag har redan haft mina hjärtmuskelinflammation-scares, efter det har jag varit mycket nogrann med att inte träna när jag är sjuk.
 
I vanliga fall brukar jag få lite ont i halsen en morgon, och då kör jag med typ c-vitamin, vitlök, mycket sömn och lite träning just to get rid of it. Dagen efter vaknar jag och halsonten är antingen mildare eller borta. Men nu har jag varit sjuk i 5 dagar och jag är så arg! Jag har missat 2 obligatoriska gymdagar SAMT MIN BALETTLEKTION? Jag skulle ha balett idag! Är så ledsen, baletten är seriöst en grej som jag verkligen ser fram emot varje vecka, BUT I HAVE A COLD??
 
Så sitter här nu och känner hur jag vill springa och lyfta tunga saker lite spontant. Seriöst, om någon hade sagt till mig för 2 år sedan att jag skulle vara ledsen över att inte få träna hade jag skrattat så hårt att chipsskålen skulle välta och jag skulle skrikit "femsekundersregeln" samtidigt som jag hade slängt mig på golvet.
 
But either way, nu sitter jag här, jag börjar definitivt bli bättre, och jag hoppas att jag är frisk till på söndag så att jag kan gymma på tisdagen or something. Then I'm doing these new butt workouts, ni kanske också vill prova? Beskriningar kan ni hitta på Cosmopolitan!